Fiets accu revisie Godsheide. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Godsheide.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Godsheide kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Godsheide rijden er steeds meer door de stad. Het is plezierig om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de winkel in Godsheide is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Godsheide voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Godsheide kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Godsheide met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding lage meerprijs. Een verleidelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Godsheide: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Godsheide

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Godsheide helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Godsheide is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Godsheide laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Godsheide een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Godsheide

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Godsheide voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Godsheide

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven