Fiets accu reviesie Goedereede! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Goedereede.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Goedereede kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Goedereede maken gebruik van een elektrische ebike. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de zaak in Goedereede is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Goedereede voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Goedereede kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Goedereede met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat voor een lage prijs. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Goedereede: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet zeer cruciaal is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Goedereede

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Goedereede helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Goedereede is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Goedereede laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Goedereede een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Goedereede

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Goedereede voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Goedereede

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven