Fiets accu revisie Goes. Reviseren fietsaccu Goes lekker voor uw beurs en het leefmilieu, doorgaans net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Goes kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Goes rijden er steeds meer rond. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Goes te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Goes voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Goes kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 300 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Goes met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Goes: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Goes

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Goes helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Goes is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Goes laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Goes een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Goes

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Goes voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Goes

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven