Fiets accu revisie Goetsenhoven? Het reviseren van een fietsaccu in Goetsenhoven kan doorgaans op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Goetsenhoven kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Goetsenhoven. Het is lekker om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetgelegenheid in Goetsenhoven te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Goetsenhoven voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Goetsenhoven. Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Goetsenhoven met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. U kan verder kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een relatief lage meerprijs. Een aantrekkelijk oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Goetsenhoven: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde heel belangrijk is. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Goetsenhoven

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Goetsenhoven helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Goetsenhoven is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Goetsenhoven laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Goetsenhoven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Goetsenhoven

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Goetsenhoven voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Goetsenhoven

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven