Fiets accu revisie Gooik. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Gooik?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gooik kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Gooik maken gebruik van de elektrische fiets. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Gooik te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Gooik voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Gooik moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Gooik met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Gooik: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gooik

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gooik helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gooik is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gooik laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gooik een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gooik

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gooik voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gooik

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven