Fiets accu revisie Goor? Zoekt u extra voorlichtingen over het reviseren van een accu in Goor? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Goor kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Goor maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische e-bike is behaaglijk. Omdat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Op de ebike naar familie die in Goor wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe aangenaam het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Goor voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Goor kost vaak boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Goor met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Goor: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Goor

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Goor helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Goor is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Goor laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Goor een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Goor

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Goor voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Goor

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven