Fiets accu reviesie Gorinchem. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Gorinchem.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gorinchem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Gorinchem rijden er steeds meer rond. Het is prettig om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Omdat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een bistro in Gorinchem te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Gorinchem voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog goed. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Gorinchem kost vaak boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gorinchem met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . En dit voor een kleine meerprijs. Een mooi standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Gorinchem: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee zeer belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gorinchem

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Gorinchem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gorinchem is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gorinchem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gorinchem een extra voordeel dus!

Accu revisie Gorinchem

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gorinchem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gorinchem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven