Fiets accu revisie Gorinchem

Fiets accu revisie Gorinchem! Reviseren fietsaccu Gorinchem beter voor de beurs en het leefmilieu, meestal net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gorinchem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Gorinchem

Steeds meer consumenten uit Gorinchem maken gebruik van de elektrische fiets. Het is gemakkelijk om te gaan werken met de elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een bistro in Gorinchem te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Plus hoe prettig het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Gorinchem

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Gorinchem dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Gorinchem

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gorinchem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet erg belangrijk is. Recyclen van materialen is hiertoe zeer belangrijk. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Gorinchem

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gorinchem helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gorinchem is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gorinchem laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gorinchem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Gorinchem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gorinchem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gorinchem

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven