Fiets accu revisie Gorredijk! Ook de klanten uit Gorredijk zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gorredijk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Gorredijk rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om te reizen met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Gorredijk te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Gorredijk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Gorredijk moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €500,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Gorredijk met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw accu langer mee gaat. En dit voor een lage prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Gorredijk: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gorredijk

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gorredijk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gorredijk is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gorredijk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gorredijk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Gorredijk

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gorredijk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gorredijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven