Fiets accu reviesie Gotem? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Gotem.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gotem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Gotem rijden er veel meer rond. Het is plezant om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar familie die in Gotem wonen was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Gotem voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De chip kan b.v. nog prima in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Gotem moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Gotem met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan tevens kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Een interessant plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Gotem: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gotem

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Gotem helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gotem is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gotem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gotem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Gotem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gotem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gotem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven