Fietsaccu revisie Gouda? Accu reviseren elektrische ebike in Gouda is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gouda kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Gouda maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Even dringend naar de winkel in Gouda is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. En hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Gouda voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog goed. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Gouda dient u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Gouda met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een interessant oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Gouda: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gouda

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gouda helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gouda is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gouda laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gouda een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gouda

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gouda voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gouda

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven