Fietsaccu revisie Goudswaard! Accu reviseren elektrische ebike in Goudswaard is simpel en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Goudswaard kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, natuurlijk ook in Goudswaard rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Goudswaard te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Goudswaard voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Goudswaard dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Goudswaard met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Goudswaard: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Goudswaard

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Goudswaard helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Goudswaard is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Goudswaard laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Goudswaard een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Goudswaard

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Goudswaard voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Goudswaard

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven