Fietsaccu revisie Grasheide! Accu reviseren elektrische fiets in Grasheide is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grasheide kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Grasheide maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even gauw naar de zaak in Grasheide is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Grasheide voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in prima staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Grasheide kost dikwijls boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Grasheide met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een goed oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grasheide: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grasheide

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Grasheide helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grasheide is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grasheide laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grasheide een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Grasheide

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grasheide voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grasheide

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven