Fiets accu revisie Grave. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Grave?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grave kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Grave rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Op de e-bike naar vrienden die in Grave verblijven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Grave voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Grave kost dikwijls boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Grave met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt tevens kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grave: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom telkens belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grave

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Grave helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grave is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grave laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grave een extra voordeel dus!

Accu revisie Grave

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grave voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grave

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven