Fiets accu revisie Grazen? Reviseren accu Grazen prima voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grazen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Grazen. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Even vlug naar de winkel in Grazen is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Grazen voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Grazen kost vaak boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Grazen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt tevens kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een kleine prijs. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele voordelen. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grazen: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grazen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Grazen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grazen is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grazen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grazen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Grazen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grazen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grazen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven