Fiets accu revisie Grijpskerk? Wat kan ik besparen met het reviseren van m’n fiets accu in Grijpskerk?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grijpskerk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Grijpskerk maken gebruik van de elektrische ebike. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Even vlug naar de stad in Grijpskerk is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Grijpskerk voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Grijpskerk. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Grijpskerk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Grijpskerk: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grijpskerk

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Grijpskerk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grijpskerk is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grijpskerk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grijpskerk een extra voordeel dus!

Accu revisie Grijpskerk

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grijpskerk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grijpskerk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven