Fiets accu revisie Grimbergen? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Grimbergen.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grimbergen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds meer verkocht, zeker ook in Grimbergen rijden er veel meer door de stad. Het is plezant om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je geringer sterkte en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Grimbergen te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Grimbergen voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Grimbergen kost meestal boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Grimbergen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grimbergen: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grimbergen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Grimbergen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grimbergen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grimbergen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grimbergen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Grimbergen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grimbergen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Grimbergen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven