Fiets accu revisie Groenendaal? Waarom een splinternieuwe accu kopen in Groenendaal als het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groenendaal kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Groenendaal rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is voortreffelijk. Omdat je minder aandrift en kracht hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Even gauw naar de zaak in Groenendaal is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. En hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Groenendaal voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Groenendaal moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Groenendaal met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding gering. Een mooi plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Groenendaal: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hiertoe zeer belangrijk. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groenendaal

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Groenendaal helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groenendaal is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groenendaal laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groenendaal een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Groenendaal

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groenendaal voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Groenendaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven