Fiets accu revisie Groenlo! Waarom een splinternieuwe fietsaccu aanschaffen in Groenlo als het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groenlo kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Groenlo. Het is plezierig om te gaan werken met de elektrische ebike. Doordat je minder energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Groenlo verblijven was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Groenlo voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Groenlo moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Bij ons kan men tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Groenlo met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Groenlo: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groenlo

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Groenlo helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groenlo is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groenlo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groenlo een extra voordeel dus!

Accu revisie Groenlo

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groenlo voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Groenlo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven