Fiets accu revisie Groesbeek? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Groesbeek.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groesbeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Groesbeek maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. Omdat je minder levensenergie en druk hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in Groesbeek te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. En hoe lekker het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Groesbeek voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Groesbeek kost doorgaans boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Groesbeek met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dit voor een beperkte prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Groesbeek: Denk aan de natuur

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groesbeek

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Groesbeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groesbeek is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groesbeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groesbeek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Groesbeek

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groesbeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Groesbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven