Fiets accu revisie Groningen? Reviseren fietsaccu Groningen prima voor de portemonnee en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groningen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Groningen maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Even dringend naar de zaak in Groningen is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Groningen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Groningen. Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Groningen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een naar verhouding lage meerprijs. Een interessant oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Groningen: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde extreem cruciaal is. Recyclen van benodigdheden is hiermee erg belangrijk. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groningen

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Groningen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groningen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groningen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groningen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Groningen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groningen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Groningen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven