Fietsaccu revisie Groot-Ammers? Accu reviseren elektrische ebike in Groot-Ammers is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groot-Ammers kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Groot-Ammers maken gebruik van de elektrische ebike. Het is aangenaam om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Doordat je veel minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Even dringend naar de winkel in Groot-Ammers is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Groot-Ammers voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik meestal nog in goede staat. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Groot-Ammers. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Groot-Ammers met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een goed plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Groot-Ammers: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom telkens belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groot-Ammers

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Groot-Ammers helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groot-Ammers is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groot-Ammers laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groot-Ammers een extra voordeel dus!

Accu revisie Groot-Ammers

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groot-Ammers voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Groot-Ammers

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven