Fiets accu reviesie Groot-Bijgaarden. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Groot-Bijgaarden.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Groot-Bijgaarden kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Groot-Bijgaarden maken gebruik van een elektrische fiets. Het is prettig om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Op de ebike naar familie die in Groot-Bijgaarden verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe fijn het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Groot-Bijgaarden voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Groot-Bijgaarden. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Groot-Bijgaarden met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een relatief beperkte meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Groot-Bijgaarden: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet erg belangrijk is. Het omgaan met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Groot-Bijgaarden

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Groot-Bijgaarden helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Groot-Bijgaarden is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Groot-Bijgaarden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Groot-Bijgaarden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Groot-Bijgaarden

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Groot-Bijgaarden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Groot-Bijgaarden

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven