Fiets accu revisie Grootegast? Ook onze bezoekers uit Grootegast zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grootegast kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Grootegast maken gebruik van een elektrische ebike. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder uitgeput. Op de fiets naar vrienden die in Grootegast leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe leuk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Grootegast voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Grootegast. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Grootegast met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Grootegast: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grootegast

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Grootegast helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grootegast is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grootegast laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grootegast een extra voordeel dus!

Accu revisie Grootegast

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grootegast voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Grootegast

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven