Fiets accu revisie Grote-Brogel? Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fiets accu in Grote-Brogel?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grote-Brogel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Grote-Brogel. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restaurant in Grote-Brogel te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Grote-Brogel voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door enkel de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Grote-Brogel kost vaak boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Grote-Brogel met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een interessant idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grote-Brogel: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij extreem voornaam. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grote-Brogel

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Grote-Brogel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grote-Brogel is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grote-Brogel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grote-Brogel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Grote-Brogel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grote-Brogel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grote-Brogel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven