Fiets accu revisie Grote-Spouwen? Reviseren accu Grote-Spouwen prima voor de beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grote-Spouwen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Grote-Spouwen maken gebruik van een elektrische fiets. Het is behaaglijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Omdat je minder aandrift en druk hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Grote-Spouwen gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Grote-Spouwen voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Grote-Spouwen. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Grote-Spouwen met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grote-Spouwen: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor constant belangrijker. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grote-Spouwen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Grote-Spouwen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grote-Spouwen is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grote-Spouwen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grote-Spouwen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Grote-Spouwen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grote-Spouwen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Grote-Spouwen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven