Fietsaccu revisie Grou. Accu reviseren elektrische fiets in Grou is eenvoudig en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grou kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Grou maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Even gauw naar de stad in Grou is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. En hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Grou voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Grou moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Grou met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een verleidelijk plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Grou: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grou

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Grou helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grou is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grou laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grou een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Grou

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grou voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grou

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven