Fietsaccu revisie Grubbenvorst? Accu reviseren elektrische e-bike in Grubbenvorst is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Grubbenvorst kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Grubbenvorst maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is gemakkelijk. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Even gauw naar de zaak in Grubbenvorst is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Grubbenvorst voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog prima. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Grubbenvorst moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Grubbenvorst met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dit alles voor een kleine prijs. Een aangenaam idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Grubbenvorst: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde bijzonder cruciaal is. Het hanteren met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Grubbenvorst

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Grubbenvorst helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Grubbenvorst is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Grubbenvorst laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Grubbenvorst een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Grubbenvorst

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Grubbenvorst voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Grubbenvorst

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven