Fiets accu revisie Gulpen. Zoekt u extra informatie over het reviseren van een fietsaccu in Gulpen? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gulpen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Gulpen rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het heel wat langer vol. Even gauw naar de stad in Gulpen is nu fijn met de fiets te doen, daar u vroeger wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Gulpen voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike expert in Gulpen. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Gulpen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met hulp. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gulpen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gulpen

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gulpen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gulpen is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gulpen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gulpen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Gulpen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gulpen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gulpen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven