Fiets accu revisie Haacht! Reviseren accu Haacht beter voor uw portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haacht kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, natuurlijk ook in Haacht rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is aangenaam. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder indien je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een bistro in Haacht te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haacht voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Haacht kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haacht met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan tevens kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Haacht: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haacht

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Haacht helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haacht is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haacht laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haacht een extra voordeel dus!

Accu revisie Haacht

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haacht voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Haacht

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven