Fiets accu revisie Haaften. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Haaften.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haaften kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Haaften maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer indien je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Haaften te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. En hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Haaften voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog prima. {Door slechts de cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Haaften. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haaften met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haaften: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee uiterst belangrijk. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haaften

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Haaften helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haaften is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haaften laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haaften een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Haaften

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haaften voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Haaften

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven