Fiets accu revisie Haaksbergen! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Haaksbergen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haaksbergen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Haaksbergen. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder vermoeid. Even dringend naar de stad in Haaksbergen is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Haaksbergen voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Haaksbergen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Haaksbergen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn relatief gering. Een prettig oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haaksbergen: Denk aan het milieu

De wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom continu belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haaksbergen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Haaksbergen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haaksbergen is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haaksbergen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haaksbergen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Haaksbergen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haaksbergen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Haaksbergen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven