Fiets accu reviesie Haalderen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Haalderen.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haalderen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Haalderen maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is plezant. Omdat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Haalderen verblijven was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haalderen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Haalderen. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haalderen met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kan tevens kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een lage prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haalderen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aarde zeer urgent is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee zeer belangrijk. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haalderen

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Haalderen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haalderen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haalderen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haalderen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Haalderen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haalderen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haalderen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven