Fiets accu reviesie Haamstede? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Haamstede.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haamstede kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Haamstede maken gebruik van een elektrische fiets. Het is aangenaam om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder als je zelf moet trappen. Even snel naar de winkel in Haamstede is nu fijn per ebike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Haamstede voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Haamstede kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haamstede met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Haamstede: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haamstede

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haamstede helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haamstede is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haamstede laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haamstede een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Haamstede

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haamstede voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haamstede

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven