Fiets accu revisie Haaren? Reviseren accu Haaren goed voor uw beurs en het leefmilieu, doorgaans net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haaren kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Haaren maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Haaren te fietsen waar u eerder enkel met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haaren voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Haaren kost doorgaans boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Haaren met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op vele voordelen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Haaren: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee uiterst belangrijk. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haaren

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Haaren helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haaren is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haaren laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haaren een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Haaren

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haaren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haaren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven