Fiets accu reviesie Haarlem! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Haarlem.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haarlem kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Haarlem maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Haarlem gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Haarlem voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Haarlem kost dikwijls boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haarlem met garantie

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Haarlem: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij uitermate belangrijk. Vanwege de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haarlem

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haarlem helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haarlem is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haarlem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haarlem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Haarlem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haarlem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Haarlem

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven