Fiets accu revisie Haasrode! Waarom een nieuwe accu bestellen in Haasrode wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haasrode kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Haasrode rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder indien je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de winkel in Haasrode is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Haasrode voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Haasrode. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Haasrode met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een interessant standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Haasrode: Denk aan de natuur

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haasrode

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Haasrode helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haasrode is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haasrode laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haasrode een extra voordeel dus!

Accu revisie Haasrode

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haasrode voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haasrode

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven