Fiets accu revisie Haastrecht! Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Haastrecht?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haastrecht kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Haastrecht maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en druk hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Even dringend naar de zaak in Haastrecht is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haastrecht voor ieder budget

Als de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Haastrecht. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Haastrecht met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage prijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Haastrecht: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haastrecht

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haastrecht helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haastrecht is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haastrecht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haastrecht een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Haastrecht

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haastrecht voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haastrecht

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven