Fiets accu revisie Haelen! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Haelen.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haelen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Haelen maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je minder werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Haelen wonen was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haelen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De chip kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Haelen. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Haelen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haelen: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haelen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haelen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haelen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haelen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haelen een extra voordeel dus!

Accu revisie Haelen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haelen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haelen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven