Fiets accu revisie Hakendover. Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Hakendover als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hakendover kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Hakendover maken gebruik van een elektrische ebike. Het is behaaglijk om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder energie en druk hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Even gauw naar de winkel in Hakendover is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hakendover voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Hakendover dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Hakendover met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief gering. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hakendover: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit perspectief. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hakendover

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hakendover helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hakendover is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hakendover laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hakendover een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hakendover

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hakendover voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hakendover

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven