Fiets accu revisie Halen? Het reviseren van een fietsaccu in Halen kan normaliter op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Halen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Halen rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. Doordat je veel geringer werklust en druk hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Halen te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Halen voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog goed. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Halen. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Halen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ook kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Halen: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij uiterst voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Halen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Halen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Halen is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Halen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Halen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Halen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Halen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Halen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven