Fiets accu revisie Halfgalg. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Halfgalg?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Halfgalg kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Halfgalg. Het is plezant om te reizen met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Halfgalg gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe lekker het rijden ook is met de elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Halfgalg voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je slechts dat wat echt vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Halfgalg moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Halfgalg met garantie

We starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Halfgalg: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee zeer belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Halfgalg

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Halfgalg helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Halfgalg is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Halfgalg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Halfgalg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Halfgalg

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Halfgalg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Halfgalg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven