Fiets accu revisie Halfweg? Ook onze klanten uit Halfweg zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Halfweg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk meer verkocht, natuurlijk ook in Halfweg rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Halfweg te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Halfweg voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Halfweg. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Halfweg met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een mooi idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Halfweg: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee heel belangrijk. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Halfweg

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Halfweg helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Halfweg is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Halfweg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Halfweg een extra voordeel dus!

Accu revisie Halfweg

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Halfweg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Halfweg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven