Fiets accu revisie Hallaar. Ook onze klanten uit Hallaar zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hallaar kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Hallaar. Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Hallaar te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hallaar voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Hallaar. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Hallaar met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hallaar: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uitermate voornaam. Het reviseren van de accu past goed in dit perspectief. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hallaar

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hallaar helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hallaar is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hallaar laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hallaar een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hallaar

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hallaar voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hallaar

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven