Fiets accu revisie Halle. Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Halle als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Halle kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Halle. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Even dringend naar de zaak in Halle is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Halle voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Halle kost dikwijls boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Halle met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt ook kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Halle: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom constant belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Halle

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Halle helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Halle is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Halle laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Halle een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Halle

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Halle voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Halle

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven