Fiets accu revisie Halsteren! Op zoek naar meer voorlichtingen over het reviseren van een fietsaccu in Halsteren? Wij helpen u graag verder!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Halsteren kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Halsteren. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Halsteren wonen was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Halsteren voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Halsteren kost vaak boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Halsteren met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan tevens kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit zeer interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Halsteren: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe extreem belangrijk. Het reviseren van uw accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Halsteren

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Halsteren helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Halsteren is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Halsteren laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Halsteren een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Halsteren

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Halsteren voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Halsteren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven