Fiets accu revisie Ham? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Ham.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ham kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Ham maken gebruik van een elektrische ebike. Het is prettig om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Even vlug naar de stad in Ham is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ham voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Ham dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ham met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een goed plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ham: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiermee zeer voornaam. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ham

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ham helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ham is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ham laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ham een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ham

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ham voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ham

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven