Fiets accu revisie Hamme. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Hamme.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hamme kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Hamme maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Hamme te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Hamme voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Hamme kost vaak boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hamme met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt verder kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hamme: Denk aan de natuur

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet buitengewoon belangrijk is. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hamme

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hamme helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hamme is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hamme laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hamme een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hamme

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hamme voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hamme

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven