Fiets accu revisie Hamont-Achel? Reviseren fietsaccu Hamont-Achel goed voor uw beurs en het milieu, meestal net zo degelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hamont-Achel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Hamont-Achel maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer als je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eetcafé in Hamont-Achel te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. En hoe leuk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hamont-Achel voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Hamont-Achel moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €500,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hamont-Achel met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kan daarnaast kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hamont-Achel: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hanteren met alles wat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hamont-Achel

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hamont-Achel helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hamont-Achel is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hamont-Achel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hamont-Achel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hamont-Achel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hamont-Achel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hamont-Achel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven