Fietsaccu revisie Hamont. Accu reviseren elektrische fiets in Hamont is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hamont kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Hamont. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer ingeval je zelf moet trappen. Even dringend naar de zaak in Hamont is voortaan gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Hamont voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog perfect. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Hamont moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hamont met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. En dit alles voor een beperkte meerprijs. Een aantrekkelijk oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Hamont: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit plaatje. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hamont

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hamont helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hamont is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hamont laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hamont een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hamont

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hamont voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hamont

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven