Fiets accu revisie Handel? Ook onze bezoekers uit Handel zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Handel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Handel maken gebruik van de elektrische ebike. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Handel te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen naar toe ging. En hoe leuk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Handel voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Handel kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Handel met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding kleine prijs. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Handel: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Handel

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Handel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Handel is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Handel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Handel een extra voordeel dus!

Accu revisie Handel

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Handel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Handel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven